The ribbonmen

Bibliographic Details
Main Creator: Keene, Tom
Format: Book
Notes:Physical description: House of Stratus
LEADER 00440nam a22001691 4500
001 vtls000182197
003 IeDuNL
005 20170617033400.0
035 |a 0755101855 
039 9 |a 201706170334  |b VLOAD  |c 201008011416  |d VLOAD  |y 201005151119  |z VLOAD 
049 |b bk 
100 1 |a Keene, Tom 
245 1 4 |a The ribbonmen 
300 |a House of Stratus 
852 |a IeDUNL  |b 000090000  |t 1  |z -191560 
911 |a 228352 
949 |a VIRTUAITEM  |d 90000  |f 1  |g 90000  |x 18  |6 -191560